Translate

subota, 17. lipnja 2017.





Zdravo svima! Nadam se da lijepo provodite ovu vrucu subotu i da se odlicno zabavljate. Ovaj vikend pozdravljam vas iz Londona i nosim sa sobom neke super proizvode koji bi vam mogli pomoci da vase lice izgleda divno. Za ovaj mjesec moj No1 je Kiehl's. Na drustvenim mrezama ugl ste pitali za nesto ne bas previse skupo ali ucinkovito za mladu kozu koja se masti i sklona je bubuljicama. Evo jedno od mogucih rjesenja.






Kiehl's je razvio novu liniju proizvoda koja se zove "dermatologist solution" koja je jako blaga za osjetljivu kozu. Svoju Kiehl's kombinaciju za njegu lica sastavila sam sama. Naravno vi mozete napraviti drugacije, ovisi koliko budzet imate na raspolaganju, ali vise od toga, ovisi o tome koji tocno problem s kozom imate. Paketic sa slike kosta otprilike 150 eura a mozete ga naruciti na web stranici kiehl's.com ili kupiti u Mulleru ili Douglasu (takodjer dostupan i na douglas.com za slucaj da volite int kupovinu)
Kiehl's dermatologist solution Hydro plumbing re-texturing serum concentrate klinicki testiran, za masnu kozu koja se sjaji, zagladjuje teksturu koze i pomaze da vasa koza ne izgleda umorno. Mogu ga koristiti osobe izmedju 20-25 godina kao preventivni ani-age. Izvrsno hidratizira. 
Ravnomjerno se nanosi na cistu kozu prije moisturizera ujutro i navecer, a mozete ga staviti cak i na konture ociju, naravno morate paziti da nema doticaja s ocima, u suprotnom je potrebno odmah isprati.
Sadrzi 15 % glicerina sto je prilicno velika koncentracija koji pomaze da nestane masnoca i sjaj s koze ali ne isusuje zato sto kremica sadrzi i ekstrakt lisca koji hrani i obnavlja povrsinske slojeve koze. 
Cijena je 50 eura za 50 ml (na webu, u Mulleru i Douglasu) a odstupanja od cijene su 1-2 eura ovisno o tome gdje i koju kolicinu narucujete.
Kiehl's dermatologist solution breakout control blemish treatment facial lotion ovaj losion za lice ispravlja ostecenja na kozi npr uzrokoana buuljicama, cak i oziljke nastale istiskanjem bubuljica, ili sluzi kao preventiva za sve navedeno. Reducira pojavu osjetljivih tocaka na licu kao i grubih tekstura koze. Formula sa salicinskom kiselinom i vitaminom B3 smiruje kozu. Ko vrijeme prolazi koza je zdravija, mladja i prociscena. Nanesite na suhu kozu direktno na mjesto gdje ostecenje postoji npr bubuljica ili oziljak od iste i tako nanesite koliko god puta u danu treba. S vremenom akko vidite da prolazi reducirajte.
 Za 60 ml platit cete 49 eura






Kiehl's calendule deep cleasing foaming face wash sa ekstraktom kalendulinog cvijeta za normalnu i masnu kozu. Bogata gel formula aktivira se u doticaju s vodom i njezno uklanja sve necistoce bez da isusuje kozu. Takodjer sadrzi glicerin. Koza odmah nakon nanosenja izgleda svjezije  i revitalizirano. Gel je bez sapuna i sulfata. Nanesite ga na mokro lice s toplom odom. Blago umasirajte u kozu i isperite. Osusite njeznim rucnikom i pazite da gel ne dodje u doticaj s ocima. 
Cijena je 29 eura za 230 ml



Kiehl's rare earth deep pore cleansing masque S amazonskom bijelom glinom, dubinski cisti i smanjuje pore. Nanesite na mokro lice (nije greska ni ako je suho) i drzite 10-15 min. Cijena za 125 ml je 29 eura. Na slici je samo tester od 14 ml

Kiehl's blue asgtringent herbal lotion tonik za ciscenje lica i skidanje sminke, takodjer smanjuje pore. Cijena je 29 eura za 250 ml, a na slici je tek tester od 40 ml

Midnight recovered eye by Kiehl's bez parabena i mineralnih ulja. To je kremica za oci koji nanosite ispod ociju kako bi se smanjili jastucici te lice izgledalo odmorno. Nanesite 2-3 kapi. Glavni sastojak su blendirana prirodna ulja.
Cijena je 29,50 eura za kolicinu od 15 ml

Nadam se da ce vam se svidjeti proizvodi, pisite svoje dojmove, pitanja i iskustva u komentar. Zelim vam ugodan ostatak vikenda, do sljedeceg posta velika pusa !










Nema komentara:

Objavi komentar